Кой може да бъде асоцииран с думата предател“? Веднага

...
  Кой може да бъде асоцииран с думата предател“? Веднага
Коментари Харесай

Кой е Истинският Юда сред знаците на зодиака?

   Кой може да бъде асоцииран с думата „ изменник “? Веднага пред очите ни се появява обликът на Юда, който е направил най-непростимия грях в историята (или най-малко по този начин е признато да се счита). Астролозите са склонни да считат, че някои представители на зодиака са изключително склонни към изменничество, макар че те не считат това си деяние за смъртен грях.

4. Риби

Тези знаци могат да бъдат отнесени към сензитивните предатели. По време на техния умишлен живот такива хора опонират на своите стремежи, поддават се на мненията на другите и са надарени с висока степен на сензитивност. Те могат да се приспособяват към събитията, да се придвижват по течението, да се приспособяват към измененията и да трансформират позициите си. Техният себелюбив претекст постоянно ги подтиква към изменничество. Те вършат това единствено с цел да останат на повърхността или да заемат почтено място в обществото.

Друг претекст, поради който те са способни да предадат, са дълбоките усеща. Те „ виждат “ в сътрудниците си такива черти, които в никакъв случай не са имали. Често те не виждат негативните страни и също по този начин и качества. От обич те са способни даже на най-крайните ограничения. В бъдеще те ще се разкаят и ще съжаляват за постъпката си.

3. Дева

Предател по сметка. Изглежда, че тези човеци не могат да бъдат уличени в измяната, тъй като авансово пресмятат всички своите дейности и действия. Но преди да подхващат рискована стъпка, те претеглят всички последствия от това. И в случай че решат, че ще завоюват, тогава те ще предадат колегата си без никакво страдание, и без скрупули на съвестта, ще компрометират сътрудник или ще се отърват от непотребен другар. Постоянното съревнование и желанието им да се показват в най-хубава светлина, от време на време кара девите да правят подли каузи.

По своята същина тези знаци са естествени интриганти, само че не считат дейностите си за неправилни. Те са сигурни, че измяната – това е да се планува обстановката авансово. А зад цялото това разбиране и опрощение стои студена сметка. И което е особено, по-късно възприятието за виновност в никакъв случай не ги гризе. Личната облага с минимални старания е надеждният им лозунг. Обстоятелствата те постоянно слагат на една степен над убежденията си.

2. Стрелец

Предател поради концепцията. Тенденцията към измама и невярност е вградена в този знак от раждането им. Самите те не знаят какво ги подтиква към сходни дейности – спонтанни дейности под прочувствено усещане или идейни претекстове. Стрелецът ще се реши на изменничество единствено в случай че е сигурен, че ще може да избегне всички отрицателни последствия. Или че след безумната му гадна постъпка го чака облага.

А персоналният живот на знака не е толкоз спокоен, колкото си мислим. Те не могат да си показват ежедневна еднообразност, заради която да се отегчават. И с цел да могат някак си да внесат многообразие в живота им, те ще ви предадат с чиста съвест. Не е изключено, че новите усещания ги въодушевяват за идващото изменничество. Но в случай че някой представител на знака е бил съкрушен от страсти или е попаднал под тяхното въздействие, то в бъдеще може да съжалява и да се разкайва. И с всички сили ще стартира да изкупва виновността си – само че това се случва доста, доста рядко.

1. Водолей

Предател с ексцентрично мислене. Двойнствената природа на този знак е сложна за разбиране. Но те могат да предадат, с помощта на одобрените си убеждения. Ако са си сложили цел, те ще продължат напред към нея. Те ще заобиколят всички правила на морала, единствено с цел да получат това, което желаят. Приятелите им за тях са такива, единствено, когато се нуждаят от тяхната помощ.

За тях измяната и покаянието са несъвместими неща. Те презират откритите ограничавания и по всевъзможен метод заобикалят отговорността. Но в случай че е належащо, те подреждат събитията по този начин, че техният сътрудник да стартира да се извинява за това, което в никакъв случай не е правил. В фамилния живот те не стават правилни и лоялни сътрудници, макар мощната си връзка с втората половинка.

През вековете има разнообразни образци за изменничества, осъществени от хора от разнообразни пластове и зодиакални знаци. И претекстът на всички подбуди към сходен акт е бил друг. Но не би трябвало да забравяме, заставайки на тази хлъзгава пътека, че към предателите постоянно се отнасят с пренебрежение и съмнение.

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

Още по тематиката:

Какво значи измяната на енергийно равнище?

 

Предателството е като мудна гибел. Само този, който е предаден не знае, че пред него е целият му живот и тази гибел не е същинска. Темата за измяната е табу…

Цялата публикация

Eзотерика: Трябва ли да се прости на предателите?

 

Въз основа на разбирането, че е значимо да се слуша и да се чува душата, се случва по този начин, че Разумът на Душата  постоянно знае и вижда, какво е най-добре да…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg.com  All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР